Iva Kraljeta

Završeni studiji

Studij osteopatije na Hrvatskoj akademiji za osteopatiju u Velikoj Gorici dao mi je potrebna znanja i "vjetar u leđa" da se mogu posvetiti svojoj misiji. Diplomirala sam 2021. godine obranivši rad na temu Utjecaj osteopatskog tretmana stopala na centralni zagriz.

Moj je tretnutačni fokus proučavanje pravilnog ljudskog hoda i utjecaj stopala na posturu ostatka tijela. Šireći dalje znanje o funkcioniranju ljudskog tijela, završila sam 2021. za Bowen terapeuta, 2022. za EMMETT terapeuta, te sam student praktičar u DNS vježbama.

Kako je sve počelo

Rođena sam i živim u Zagrebu. Odrastajući s konjima, već u srednjoj školi počinjem pomagati na hipodromskoj školi jahanja. To je dovelo do proučavanja čovjekove posture i njenog izravnog utjecaja na kvalitetu balansa jahača i konja. Nakon završenog Ekonomskog fakulteta u Zagrebu i rada u računovodstvenoj firmi, zaključujem da se ne ostvarujem uredskim poslom i vraćam se svojoj prijašnjoj strasti - radu s konjima i s ljudskim tijelom. Bavila sam se medicinskom i sportskom masažom, a iskustvo nadograđujem novim saznanjima o funkcionalnom jedinstvu ljudskog tijela temeljem višegodišnjeg osteopatskog obrazovanja. Danas radim kao manualni terapeut te se i stalno se školujem za rad s tijelom. Vođena sam idejom: Pokret je život😊

Moja misija je da ljudima i konjima želim pomoći da žive u lakšim i pokretljivijim tijelima bez boli, da imaju bolji balans i više energije za svakodnevne aktivnosti.

Diplome i certifikati

2012. Tečaj za medicinsku maserku, POU, Zagreb

2012. Refleksoterapija, Aromavita, Zagreb

2012. Aromaterapeutska masaža, Aromavita, Zagreb

2013. Limfna drenaža, Centar za limfnu drenažu, Zagreb

2014.-2021. Osteopatija - Hrvatska akademija osteopatije, Velika gorica

2021. Higeja - Bowen terapija

2022. EMMETT terapija - EMMETT Hrvatska, Zagreb

2022. DNS - rehabilitacijska tehnika vježbanja- student praktičar

Dandelion web stranica koristi kolačiće trećih strana.
Saznaj više