Kolačići i politika zaštite podataka

Ova Pravila o kolačićima i politici zažtite podataka pružit će vam jasne i eksplicitne informacije o tehnologijama koje koristimo na našoj web stranici, kao i vaša prava da ograničite ovu upotrebu.

Uvod

Dandelion web stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics i Google AdWords Remarketing. Navedeni kolaćići se koriste kako bi anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li iskustvo korištenja naše web stranice vama pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), te kako vama dali najbolju moguću informaciju za terapije koje pružamo.

Potvrdnim odgovorom na upit pohrani kolačića na vaše računalo pristajete na našu upotrebu kolačića kako je definirano u ovim Pravilima o kolačićima. Ako ne pristanete na upotrebu kolačića, možete ih blokirati ili onemogućiti pomoću postavki preglednika, poveznica za isključivanje navedenih u ovim Pravilima o kolačićima. Međutim, blokiranje svih kolačića može negativno utjecati na vašu upotrebu ove web stranice.

Kolačići

Kolačić je mala tekstualna datoteka koja se stavlja na vaše računalo nakon vašeg posjeta određenim web stranicama. Tekstualnu datoteku može pročitati web stranica će vam pomoći identificirati kada se vratite na web stranicu.

Analitički kolačići

Analitičke kolačiće usluge Google Analytics upotrebljavamo za analizu upotrebe naše web stranice i praćenje posjetitelja. Google Analytics generira statističke i druge podatke o upotrebi naše web stranice. Pojedinosti i pravila o privatnosti Google analitičkih kolačića možete pronaći ovdje: Google Analytics.

Koristimo dvije vrste kolačića:

  • "trajni" kolačići koji ostaju na vašem računalu i ostat će valjani sve dok ga ne izbrišete ili nakon isteka roka valjanosti u svrhi identificiranja ponovnih posjetitelja
  • "sesijski kolačići" brišu se čim se web preglednik zatvori.

Blokiranje ili brisanje kolačića

Možete odbiti prihvatiti kolačiće ili izbrisati kolačiće koji su već pohranjeni na vašem računalu putem postavki vašeg web preglednika.

Blokiranje i brisanje kolačića može negativno utjecati na upotrebljivost naše web stranice i možda ćete biti spriječeni koristiti sve značajke dostupne na našoj web stranici.

Nastavljajući pregledavati našu web stranicu, ovime pristajete na ova Pravila o kolačićima bez obzira na postavke preglednika.

Obrazac za kontakt

Svi osobni podaci unutar obrasca za kontakt bit će pohranjeni unutar CRM sustava i koristit će se u svrhu kontaktiranja s vama ovisno o vašem upitu. U bilo kojem trenutku možete poslati zahtjev za uklanjanjem vaših osobnih podataka i vaši će podaci biti uklonjeni iz naše baze podataka. Pošaljite e-poštu info@dandelion.hr s predmetom "izbriši moje osobne podatke" i vaše kontakt podatke (e-mail, ime, prezime) u tijelu e-pošte.

Nećemo dijeliti osobne podatke s bilo kojom trećom stranom na bilo koji drugi način osim kako je navedeno u ovim Pravilima o kolačićima.

Javite nam se

Možete nas kontaktirati u vezi s našim kolačićima putem e-pošte na: info@dandelion.hr

Verzija: 1.0
Datum: 02.03.2022.
Dandelion logo sign
Dandelion web stranica koristi kolačiće trećih strana.
Saznaj više